Viktigaste sakerna att ha med i ryggsäcken vid jakt

Uppdaterad september 2020
Denna artikel innehåller sponsrade länkar till PN Jakt. 

Rekommendationerna/tipsen nedan är framtagna tillsammans med våra följare på Instagram och Facebook

Många är de sakerna som jägarna brukar släpa med sig ut i skogen vid jakt. Ett bra tips är att göra en lista med absolut nödvändiga saker och sedan en lista för varje typ av jakt. Om du är nybliven jägare kan det vara bra att få lite tips och trix från andra som har gjort alla misstag, så att du själv slipper göra dem. 

Här under har vi samlat en del av det vanligaste och viktigaste men avgör själv om dessa ska vara på din "absolut nödvändiga saker"-lista eller på någon annan lista. Många gånger klarar man sig med ganska lite men samtidigt kan följande devis ibland stämma: "endast den förberedde överlever". 

Saker som nästan alltid är viktigt att ha med sig är

HittaJakt.se lanserar som första och enda tjänst omdömen på jaktleverantörer

Positiva omdömen och ett högt betyg är något som ofta är avgörande när kunder ska göra sitt val. Visst skulle det kännas tryggare att köpa jakt från en leverantör med många positiva omdömen; där 9 av 10 rekommenderar leverantören till andra; eller att den övergripande nöjdheten hos tidigare kunder är tex 9,3 av 10 - än att köpa jakt från en okänd leverantör helt utan omdömen?

För att omdömen skall vara trovädiga så måste de komma från verifierade tidigare kunder och både negativa samt postiva omdömen måste visas. Pga detta tror vi att omdömen INTE ska finnas hos jaktleverantören själv utan hos en tredje part, såsom HittaJakt. 

Från och med idag ger vi på HittaJakt sveriges leverantörer möjligheten att enkelt och smidigt samla in omdömen från sina tidigare och framtida kunder. Precis som vanligt är det gratis och processen är väldigt enkel. Om du som leverantör vill börja samla in omdömen så skicka ett mail till anders@hittajakt.se så är du igång på 5 minuter!

Hur det ser ut

Lär känna vår test-leverantör "Jaktleverantör AB i Värmland". De har precis som andra leverantörer en egen sida här på HittaJakt, nämligen här: http://www.hittajakt.se/leverantor/jaktleverantor-ab-varmland