HittaJakt.se lanserar som första och enda tjänst omdömen på jaktleverantörer

Positiva omdömen och ett högt betyg är något som ofta är avgörande när kunder ska göra sitt val. Visst skulle det kännas tryggare att köpa jakt från en leverantör med många positiva omdömen; där 9 av 10 rekommenderar leverantören till andra; eller att den övergripande nöjdheten hos tidigare kunder är tex 9,3 av 10 - än att köpa jakt från en okänd leverantör helt utan omdömen?

För att omdömen skall vara trovädiga så måste de komma från verifierade tidigare kunder och både negativa samt postiva omdömen måste visas. Pga detta tror vi att omdömen INTE ska finnas hos jaktleverantören själv utan hos en tredje part, såsom HittaJakt. 

Från och med idag ger vi på HittaJakt sveriges leverantörer möjligheten att enkelt och smidigt samla in omdömen från sina tidigare och framtida kunder. Precis som vanligt är det gratis och processen är väldigt enkel. Om du som leverantör vill börja samla in omdömen så skicka ett mail till anders@hittajakt.se så är du igång på 5 minuter!

Hur det ser ut

Lär känna vår test-leverantör "Jaktleverantör AB i Värmland". De har precis som andra leverantörer en egen sida här på HittaJakt, nämligen här: http://www.hittajakt.se/leverantor/jaktleverantor-ab-varmland