Nu finns HittaJakt på Instagram

Se livet bakom HittaJakt.se

 

Det är gratis att annonsera! Lägg till en egen annons

Vakjakt på vildsvin i sydöstra Skåne

Vakjakt på vildsvin i sydöstra Skåne. 65 kilometer från Malmö, 300 kilometer från Göteborg.

Vildsvinsjakt från skymning till gryning med chans att även fälla rådjur och dovhjort, enligt jakttabell så klart.

Endast 1 till 2 jägare per jaktdygn. Pris 1.000 kr per jaktdygn. Jägare kan övernatta på litet byhotell i närheten för 500 sek per natt. I byn finns ICA-affär, bankomat, tankställe och pizzeria.

Jakten sker från jakttorn och skjutbås direkt på marken (30-60 meter från åtel, åtlarna är INTE belysta). Ta gärna med gummistövlar, varma kläder, gärna bra handkikare och myggmedel.

Fällavgift vildsvin och rådjur är 1.000 kr oavsett storlek, trofé och köttet ingår. Fällavgift hjort 2000 kr plus 500/tagg.

I fällavgiften ingår hjälp med passning av djuret för nybörjare, erfarna jägare passar själv så klart.

Vi som jaktledare ansvarar för eftersök m.m. Påskjutet djur med rejäla blodspår kan eventuellt medföra fällavgift.

Vapen med mörkerkapacitet (kikarsikte med mycket god upplösning även i mörker) kan lånas vid uppvisande av jägar- och vapenlicens.

Jaktavgiften ska betalas i förskott vid bokning och därefter lägger vi ut extra på åtlarna före jakten. Bokade jaktdatum är slutligt bokade först då jaktavgiften är inbetald. OBS fällavgifter måste också betalas kontant på plats, observera ingen bankomat finns i närheten så medför kontanter vid ankomst.

OBS Kontakta oss via emailadress thommyojane@hotmail.com eller via sms till +46739138262. Långa frågor besvaras självklart enklast via email !!

Kategorier: 
Jakt, Skåne, Vildsvin, Dovhjort, Rådjur

Bockjaktspremiär Sörmland!

Erbjuder pyrsch & vakjakt på Råbock i brutet åkerlandskap mitt i det vilttäta Sörmländska landskapet för 3-4 st jägare i 3 dagar. 16-18 Augusti.

Boende finns i direkt anslutning & slaktbod, kylrum ingår. Mat kan även ordnas om man så vill.
Marken är på 250 hektar. Mestadels öppen kuperad åkermark.

Finns Även möjlighet att jaga Vildsvin som det finns gott om samt räv.

Mejla för prisförslag.

Kategorier: 
Jakt, Södermanland, Rådjur, Räv, Vildsvin

Vildsvins jakt 2020.

Vildsvinsjakten är då både vak jakt här nu efter uppehållet då det varit lugnt på jaktområdet som är 800 ha området har mycket bra med gris och åtlarna är belysta, vi ser till att ni kommer på plats inför kvällen efter en kort genomgång om vad som gäller inför natten och då ni sitter ute på åtlarna eftersöks hundar har vi på plats om något skulle gå fel mm, Vi har inga fällavgifter eller trofeavgifter på betar och kött kan ni köpa med för 35 kr kg slaktkropp om ni vill detta vi hjälper er med urtagning transport med skjuten gris till slaktboden flåning vid medköp av gris, Boende finns på jaktområdet och med all bekvämligheter mm, jaktområdet har som sakt bra med gris och jakter kan göras även på vallar mm under sommaren då de bökar upp en del sedan så har vi riktigt stora galtar som visar sig på åtlarna regelbundet, verkar detta intressant så sänd en mail så får ni vidare info på både jakt och området. Jaktområdet jagas mycket spar samnt max 2 jakter månad och då är det vakjakt evt smygjakt på grönområde.

Kategorier: 
Jakt, Västra Götaland, Vildsvin, Hund

Bockjakt i Skottland

Vi har ett fåtal lediga datum kvar att erbjuda för jakt i Skottland under 2020. Bockjakt i Maj/Juni samt duvjakt i Augusti.

Vid intresse så är ni varmt välkomna att höra av er för mer information.

Kategorier: 
Jakt, Utomlands, Duva, Rådjur

Åteljakt på vildsvin i Hultsfreds kommun helger eller 2 andra dagar i följd för 1-3 jägare med modernt boende och guide.

Vildsvinsjakt vid 3 åtlar med vakkojor. Mycket gris !
Ej belysta men med larm.
Kött och trofé behåller skytten utan extra avgifter.
Boende i modern stuga med kök , toa, dusch och tvättmaskin.
Lämpligt för 1-3 jägare , fredag- söndag från 16 april. Övriga dagar efter överenskommelse.
Guide och eftersök ingår.
Pris: 3 pers 4500 kr / helg
2 pers 4000 kr / helg
1 pers 2500 kr / helg
Kontakta uthyraren för lediga helger.

Kategorier: 
Jakt, Kalmar, Vildsvin

Vildsvinsjakt Vakjakt 2020

Jakten är på åtelplatser som är belysta man kan även smygjaga på grönområden och vallar under våren det är mycket bra med grisar på våra områden, det matas regelbundet hela året på åtlarna hela sommaren så det alltid finns mat på åtlarna. Vid ankomst så går vi igenom lite var åtlar är och lite om jakten sedan så kommer ni att köras ut på åtlarna inför natten då ni vill sitta sedan sitter ni så länge ni vill och vid påskjuten gris så sänder ni sms så kommer vi och hämtar er eller om gris är på plats och ni vill sitta kvar en stund då det brukar att komma fler grisar vi hjälper er med flåning urtagning mm av gris och om det är Betar på grisen så gör vi iordning betar för montering och sänder dessa till respektive jägare, Kött kan köpas på plats av jägare och då är det per kg slaktkropp inga fällavgifter eller trofepriser för betar, Jaktstuga finns på områdena och har det mesta. Jakten, Vi ser till att mata på åtlarna extra vid bokning av jakt så då kör vi med dubbel matning ca 4 dagar före jakt påbörjas då det rör sig stora galtar på områdena så sätter vi upp doft extrakt från brunstig sugga på åtlarna 2 dagar innan jakt för att ytterligare en möjlighet att skjuta en trofegalt det skjuts årligen galtar både på området och runtomkring på 100kg till 160 kg levande vikt sedan så har det skjutits större upp till 200kg.
Vid intresse så hör av er så får ni vidare info på jakt mm då vi har börjat att boka in jägare för 2020 april vi har då max 2 jakt tillfälle per månad.

Kategorier: 
Jakt, Västra Götaland, Vildsvin

Spannmålsjakt på vildsvin & Gås

Välkommen på Spannmålsjakt på vildsvin & Gås, 370 ha spannmålsgård gränsande till Omberg mellan Tåkern och Vättern. Beroende på förutsättningar jagar ni vildsvin eller gås. Ni bor i en stuga mitt på gården. 1500kr/person/dag (minst 2 personer max 3). Hör av er för mer information och möjligt upplägg.

Mvh Gustav

Kategorier: 
Jakt, Östergötland, Gås, Vildsvin