Med ett brett utbud inom jakt och vildmark är vår ambition att alltid möta era önskemål. Vi ger er tillgång till några verkligt vackra och exklusiva naturområden och siktar högt för att ge er en förstklassig upplevelse, oavsett destination. Jakterna liksom våra utbildningspaket präglas av kvalitet, kunskap och service.

Er samarbetspartner för högkvalitativa arrangemang, resor och utbildningar inom jakt, fiske och vildmarksliv.

För oss på CarlanderOutdoor är kvalitet, kunskap och service en självklarhet. Vi har ett brett utbud och vår ambition är att alltid möta era önskemål. Anlita oss för att göra era drömmar till verklighet!

Våra samarbetspartners i Sverige och runt om i världen ger er tillgång till några verkligt vackra och exklusiva naturområden. Vi siktar högt för att ge er en förstklassig upplevelse, oavsett destination.

Jakter

Oavsett om ni smygjagar hjort i hjärtat av Sörmland eller jagar räv med stövare så är jaktmarkerna handplockade och av god kvalitet.

Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa jaktarrangemang i olika prissegment och med olika servicenivå.

Småvilt

Ett klingande stövardrev efter hare eller räv i ett vackert vinterlandskap. Eller kanske en vårmorgon med soluppgång och fågelsång.Ta chansen att uppleva klassisk svenskt småviltsjakt.

Klövvilt

Vi erbjuder dig ett brett urval av jaktmöjligheter på klövvilt i Mellansverige. Våra samarbetspartners är handplockade och ger dig tillgång till olika högklassiga jaktmarker. I vårt utbud finns paket med olika inriktning och servicenivå, något för alla smaker.

Fågeljakt

Fågeljakt är oftast fartfyllt och händelserik. Alltid spännande.
Samtidigt är det en riktig utmaning att lyckas- jakten ställer krav på jägare, hundar och utrustning. Gott om fågel, trivsamma boenden med fantastiska naturmiljöer som inramning ger er möjlighet att ta del av fågeljakt av hög klass.

Epostadress: 
Kontaktuppgifter: 

Telefon: 072-2206185

 

Kategorier: 
Leverantör, Bäver, Räv, Hare, Älg, Dovhjort, Kronhjort, Rådjur, Vildsvin, Gås, And, Rapphöns, Fasan, Skogsfågel, Södermanland, Kurs, Jägarexamen, Värmland

Betyg och verifierade omdömen från kunderDet finns ännu inga omdömen för denna leverantör.
Läs mer om omdömen