Välkommen till Djursholms Jakt. Vi är idag ledande på den Svenska jaktmarknaden med över 1000 medlemmar i jaktklubben i åldrarna 18-70 år. Alla med ett brinnande jaktintresse. Verksamheten har vuxit starkt under våra tio år på marknaden. För varje lyckad jaktsäsong som passerar ökar också efterfrågan på våra arrangemang. Som medlem i vår jaktklubb erbjuds du över 200 arrangemang per jaktsäsong på våra marker. Vi jobbar ständigt med att öka antal marker runt Stockholm, Uppsala, Norrtälje, Värmdö, Enköping och Sörmland. Allt för att våra medlemmar ska få en bred och viltrik fauna att tillgå under säsongen. 

FÖR EN LYCKAD JAKTSÄSONG KRÄVS PLANERING OCH BRA TIMING

Vi rekommenderar alla våra medlemmar att besöka vår hemsida för och kika på vad som erbjuds under en jaktsäsong. Augusti till februari är intensiva perioder där jakterna ligger tätt. För varje jaktsäsong som går ökar antal medlemmar och bokningarna sker med längre och längre framförhållning. Vi är övertygade om att just du kommer hitta ett par jakter som passar ditt intresse. Samla ihop ett par vänner eller arbetskollegor och abonnera jakter redan idag. 

OM

Djursholms Jaktstartade år 2005. Tanken var att jag skulle samordna jägarexamensutbildningar till kunder främst bosatta i Stockholm norrort. Företaget tog fart och våra kurser blev snabbt mycket uppskattade. Efter en tid fick jag erbjudanden från markägare om att arrangera diverse bjudjakter på deras marker. Här började vad som idag är Djursholms Jakt. Det gick snabbt, väldigt snabbt. Åtta år senare har vi över 1000 medlemmar som erbjuds våra tjänster 4-6 gånger i veckan under säsongen. Företaget är i dag ledande inom jakttjänster till Svenska jägare. 

Grundtanken med Djursholms Jakt
Idén var att ordna enkla och inte så "snofsiga eller hutlöst dyra" jakter. Alla skulle ha råd och kunna nyttja våra tjänster. Och kunderna gillade vårt koncept till fullo. Eftersom vi idag har tillgång till över tio olika marker att jaga på, behöver jag inte arrangera ett fåtal riktigt bra och därmed dyra jakter, utan kan sprida jakterna över flera olika arrangörer och marker. Mina kunder säger ofta – 1. Det är enkelt att boka jakt med er, 
2. markerna ligger på exklusiva och viltrika områden nära Stockholm 3. Som nybliven medlem vill man pröva sig fram bland era arrangemang, bra utbud till vettiga priser. 

Viltvård ger resultat
När jag startade Djursholms Jakt fick jag tag på ett antal mindre marker i utkanten av Stockholm. Viltvården eller skötseln i sin helhet var inte den bästa. Här fick jag chans att börja om från början vilket är rena drömmen för en jägare som brinner för viltvård och det resultat som det verkligen ger. Viltvården kommer alltid högt upp på prioriteringslistan varje jaktsäsong. För att sälja jakt på våra marker krävs det ett gediget underhåll för att stävja tillgången på vilt och hålla nere predatorer. Vi lägger stor vikt på effektiv viltutfodring och inventering på samtliga av våra marker. Det ger resultat inför kommande jaktsäsonger.

Välkommen till Djursholms Jakt.

PATRIK BUNGE-MEYER 

Epostadress: 
Kontaktuppgifter: 

Patrik Bunge-Meyer
Djursholms Jakt
patrik@djursholmsjakt.se 
0701-455 654

Kategorier: 
Leverantör, Södermanland, Stockholm, Uppsala, Dovhjort, Kronhjort, Rådjur, Rapphöns, Älg, Fasan, Vildsvin, Hare

Betyg och verifierade omdömen från kunderKundbetyg:

39/100

Information om omdömen
Senaste verifierade omdömena (Läs alla omdömen)
2020-11-20 av Karl-Johan
Har varit med i Djursholms Jakt i nio år och deras utbud är fantastiskt. Nog få jaktleverantörer som kan erbjuda en sån variation på så fina marker. Jagar mest på deras drevjakter och fågeljakter och har även flera vänner och kollegor som jagar för Djursholms Jakt. Rekommenderas varmt!

Helhetsbetyg från kunden: 10
2020-11-20 av Axel
Varit med på flertalet jakter hos denna aktör. Visst får du jaga men upplägget känns väldigt oseriöst och överenskommelser stämmer sällan. Rekommenderas ej.

Helhetsbetyg från kunden: 1
2020-11-03 av Philip
VARNING! Absolut största särskrivande clownen i branschen! Jag fick ett uruselt och drygt bemötande från början till slut. "Ägaren" (som han är besatt av att kalla sig, trots att det är en enskild firma) lovar saker hej vilt, struntar helt i både jaktetik, jakttider och att fullfölja vad han sagt. Dessutom publicerar han bilder på dig helt utan samtycke, med trashiga filter och lögner om att man är "ännu en nöjd kund". Absolut värst av allt är hur han väljer att särskriva i varje situation han kommer åt och i övrigt ge dig ett rent äckligt bemötande.

Helhetsbetyg från kunden: 1
2020-04-16 av David
Akta er för denna arrangör. Låter och ser seriöst ut men det är bara en fasad. Totalt oseriös och allt handlar enbart om svarta pengar. Skiter i allt kring säkerhet och jaktetik och jakttider. Fullständigt opålitlig. Säljer en jävla massa jakter, oftast flera dagar i rad där man lovar god tillgång på vilt. Blåser många nyblivna oerfarna jägare. Bara dem får cash i fickan.

Helhetsbetyg från kunden: 1
2017-04-19 av Imran
Oseriös lurar nyblivna jägare

Helhetsbetyg från kunden: 1