Vi som driver företaget heter Marcus Franzén och Jennifer Elisson. Det är Marcus som grundade företaget som vi driver idag. Han har sysslat med sina stora intressen, jakt- och lantbrukstjänster, sedan barnsben.

När vi träffade varandra föll det sig naturligt att Jennifer med skulle ingå i företaget och kunna förverkliga sin dröm - att arbeta med hundar. I dagsläget har Jennifer genomfört en utbildning med inriktning på hundars psykologi i Stockholm och är nu diplomerad inom området. I januari 2015 är hon också fördigutbildad hundhälsoterapeut.

Vi har idag tillsammans fyra hundar som ni kan läsa mer om under "Våra hundar". Denna flock kommer sannolikt utökas med fler hundar allteftersom då Marcus använder sina hundar både under jakt och till eftersök. I och med detta kommer vi i framtiden att ha möjlighet att erbjuda tjänster med inriktning hund.

Jakter vi erbjuder

BOCKJAKT
Bockjakt finnes efter mycket fina bockar i varierade landskap och storlekar på marker. Går att kombinera med annan jakttyp och annat lovligt vilt under den jakttid ni önskar att jaga.
Möjligt att boka på en fastighet norr om Borensberg om ca 250 ha med god rådjursstam!

KRONVILTSJAKT
Mycket fin kronviltsjakt i fina marker med täta kronviltsstammar. Vi erbjuder vakjakt, pürchjakt samt drevjakt på kronvilt, oftast kombinerat med flera olika viltarter.
Möjligt att boka bock- och kronhind/kalvjakt från den 16/8 samt pürch- eller kombinationsjakt på medaljkron den 13/10 2014!

DOVVILTSJAKT
Dovviltsjakt i varierande jordbrukslandskap med insprängda större skogspartier. Vi erbjuder mycket fin vak- och pürchjakt efter fina hjortar men även efter hind och kalv. Finns också möjlighet till drevjakt efter dessa i skogsmiljöerna som vi har tillgång till, ofta i kombination med annat vilt (kronvilt, älg, rådjur och/eller vildsvin).
Möjligt att boka kombinationsjakt eller pürchjakt på dovvilt från 1/9 2014!

VILDSVINSJAKT
Vakjakt efter vildsvin på välbesökta åtlar i norra Östergötland eller kasnke drevjakt med hundar? Vi erbjuder er mycket trevlig vildsvinsjakt med mycket vildsvin i rörelse samt annat vilt. Drevjakt kombinerar vi med älg, dovvilt och kronvilt.
Vakjakt på vildsvin finns numera på åtta olika åtelplatser med goda vildsvinsstammar. Markerna liger norr om Motala.

RÅDJURSJAKT
Bockjakt på östgötaslätten eller prova jaktlyckan på en riktig skogsbock! Vi har olika typer av bockmarker som vi kan erbjuda mycket bra jakt på. Vi erbjuder också drevjakter i form av klappjakt, ett härligt taxdrev eller kombinationsjakt med andra klövvilt.
Traditionell jakt efter rådjur på 800 ha natursköna marker. Vi kommer att jaga med taxar men även kombinera med älg, kronkalv, dovvilt samt vildsvin under jaktdagen. 

JAKT PÅ SMÅVILT
Jakt med stövare på hare och räv.  Bäverjakt med stora möjligheter att fälla flera bävrar under ett jakttillfälle. Duvjakt i ärtfält samt gåsjakt.
Mycket bra bäverjakt finns för bokning med bra boende samt andra aktiviteter för hela familjen om så önskas.

Sträckjakt på änder finns nu för bokning, för sällskap upp till sex personer, i trevlig herrgårdsmiljö med möjlighet att kombinera med klövviltsjakt eller fiske i 400 ha vatten.

JAKT PÅ DOVSKOVEL I HÄGN
Smyga efter en medaljskovel i ett ca 100 ha stort jakthägn, det kan vara varje jägares dröm att få fälla en dovhjort av medaljklass. Ängar, planterning samt små lyckor och berg i skogsmiljö!
Två medaljhjortar finnes för avskjutning från 1/9 2014!

DREVJAKTER
Kombinationsjakter efter älg, kronvilt, vildsvin samt dovvilt. Tre såtar på en dag och förväntingarna är tio vilt per jakt!  Älg och kronvilt går efter tilldelning beroende på vad som finns kvar!  
Fullbokat för kommande säsong (2014)! 

Jobb som utförs

Tjänster vi erbjuder är:

 • Personaluthyrning
 • Jaktledning
 • Viltförvaltning
 • Förvaltning av fastighet
 • Diverse lantbrukstjänser
 • Hundmassör
 • Hundpsykologi
 • Tillvaratagning av vilt
 • Eftersök 
 • Säljjakter
 • Hundförare
 • Apportör
Epostadress: 
Kontaktuppgifter: 

Marcus Franzén
VD/Jaktansvarig
Franzen@jaktmaskin.se
0705 32 45 66

Jennifer Elisson
Administratör/Hundansvarig
jennifer@jaktmaskin.se
0730 28 27 15

Adress: 

Franzén Jakt & Maskin
Valstad Gård 12
590 32 Klockrike
Östergötland
 

Kategorier: 
Leverantör, Östergötland, Rådjur, Kronhjort, Dovhjort, Vildsvin, Hare, Räv, Bäver, Gås, Övrig jakt, Älg

Betyg och verifierade omdömen från kunderDet finns ännu inga omdömen för denna leverantör.
Läs mer om omdömen