Jakt/Fiske

I området finns goda möjligheter till jakt på älg, björn och småvilt. Området erbjuder även en mängd olika fiskevatten. För frågor ring Idéstugan 0671 30074.

Idestugan och jaktlagen säljer jaktkort för småvilt, Fiskekort för Tåsjön och område 8 köper ni hos Åke på macken i Norråker, Länstyrelsens fiskekort köper ni på nätet. Det finns stora möjligheter till att få öring, röding och harr. I länkarna nedan kan ni hitta förslag på fiskevatten.

Småviltjakt

Fina fågel marker med alla våra skogsfåglar.

Jaktkort kan ni lösa på idestugan och hos jaktlagen.

Idestugan 0671-300 74

Lite information om Norråker

Norråker är en liten ort som Du finner i slutet av Bävervägen . Byn ligger i övre Tåsjödalen, i de nordligaste delarna av Jämtlands län, ingår i Strömsunds kommun, men tillhör landskapet Ångermanland.. Byn har ca 150 invånare. Här finns inom 200 m välsorterad affär, post, kafé, bensinmack med minilivs. Idéstugan med turistinformation, hemslöjdsförsäljning mm samt Bävercampens reception. Det finns en vacker skola designad av den berömde arkitekten Ralp Erskine. Skolan är nedlagd , och eleverna får numera åka till Kyrktåsjö och Hoting för att gå i skola.

Epostadress: 
Kontaktuppgifter: 

Telefon: 0671-300 74

Fax: 0671-300 74

Adress: 

Borgavägen 2
830 81 Norråker

Kategorier: 
Leverantör, Jämtland, Björn, Älg, Skogsfågel

Betyg och verifierade omdömen från kunderDet finns ännu inga omdömen för denna leverantör.
Läs mer om omdömen