Skandinaviska Jakt & Fiske anordnar jakter över hela Sverige, allt ifrån Lappland i norr till Skåne i söder. Vi jobbar även på att få jaktmöjligheter i Danmark, Finland och Norge.

Vi arrangerar olika typer av jakt både vakjakt och drevjakter med hundar. Vi erbjuda ett brett sortiment av jaktupplevelser till olika priser. För oss är kvalitén på jakten viktig därför är vi väldigt noggranna i valet av jaktmarker. Vi strävar efter att skräddarsy jakten efter dina önskemål och kan anordna jakt allt ifrån 1 dag till weekend med boende och mat.

Skandinaviska Jakt & Fiske har flera olika jaktformer att erbjuda våra kunder - allt ifrån fågeljakter som tjäder, orre, änder, eller gäss. Och även småviltsjakter som på rådjur, bäver, räv, hare m.m. Storviltsjakterna som vi har att erbjuda är på älg, kron/dovhjort, björn och vildsvin. Alla dessa jakter går att skräddarsy till viss del enligt kundernas önskningar.
Alla jakterna som vi kommer att ha kommer ut här på hemsidan och även på våran Facebook sida med namnet Skandinaviska Jakt & Fiske.

Ni ska inte vara rädda för att fråga om önskningar gällande olika jaktevenemang, för vi vill lyssna på kundernas önskningar så mycket som möjligt. Vi stävar även efter kundvänliga priser så även ungdomar och vanligt folk har råd att få jaga. Men vi kommer även kunna erbjuda lite mera exklusiva jakter om så önskas, vi kommer att ha jakter för alla plånböcker. Vi kan därför erbjuda ett brett sortiment med jaktupplevelser till olika priser. För oss så är det viktigt med kvalité på jakterna. Vi är därför väldigt noggranna med valet av jaktmarker. För tillfället så har vi bara jakter i Sverige att erbjuda, men det kommer även att bli i Finland, Norge, Danmark och även på Island framöver.

Epostadress: 
Kontaktuppgifter: 

Håkan Hallgren
0700394959

Adress: 

Drottninggatan 59
285 38 Markaryd

Kategorier: 
Leverantör, Kronoberg, And, Bäver, Vildsvin, Älg, Övrig jakt, Dovhjort, Duva, Hare, Gås, Kronhjort, Rådjur, Räv, Skogsfågel

Betyg och verifierade omdömen från kunderKundbetyg:

41/100

Information om omdömen
Senaste verifierade omdömena (Läs alla omdömen)
2015-08-23 av Jonas Blomqvist
Anledningen till missnöje är att det kändes som jag blev utplacerad på ett ställe utan att värden hade någon vidare koll på stället. Vid utplacering fick jag kommentaren "oj, vi hade visst inget torn här. Går det bra att sitta på backen?". Det gav intrycket att värden inte var särskild engagerad i sina gäster.

Helhetsbetyg från kunden: 5