Vi arrangerar guidade sjöfågeljakter inom några av skärgårdens bästa jaktområden. I våra jaktpaket ingår båttransporter, samtliga måltider, enkel övernattning samt en jaktguide per 2-4 jägare. Vi tar emot gäster från slutet av september till 31/1 - om inte isläget sätter hinder i vägen tidigare. Vi arrangerar även två andjakter under augusti/september varje år, samt har en jakthelg speciellt för damer under hösten.

Basen vid våra jakter är på ön Missjö - mitt i S:t Annas sagolika skärgård. Vid vår privata hamn finns en "Sjöbod" - inredd som publokal i jakt/skärgårdsstil. Sjöboden blir en naturlig samlingsplats efter dagens jaktpass och där serverar vi även Era måltider. Vi har naturligtvis fullständiga rättigheter.

Vid en normal jakt hämtar vi upp vid fastlandet ca 12.00 dag 1. Efter en liten båttur genom markerna så anländer vi till Missjö för inkvartering och sedan en genomgång med öl & macka i sjöboden. Vi far därefter ut bland öarna på eftermiddagsjakt. På kvällen en bra middag samt "taktikupplägg" inför dag 2.

Dag 2: tidig väckning, en snabb frukost, och sedan ut på morgonjakt. Vi är åter vid Missjö ca kl. 11:00 och tar hand om fällt byte. Efter en lunch med sammanfattning av jakten så är vi åter vid fastlandet ca kl. 13.00.

O.B.S. Du kan naturligtvis även välja ett eget program som passar för just era egna tider och önskemål.

Nytt för i år: 
Vi kan nu också erbjuda fågelmarker från den omskrivna ön Harstena, med övernattning och måltider på plats. Bra jakt i en genuin och annorlunda miljö. Boka gärna i god tid!

Epostadress: 
Kontaktuppgifter: 

Mats Södling
0121 - 520 30
0708-898997

Adress: 

St Annas skärgård, Östergötland
Karta: http://www.sodlings.se/karta.html

Kategorier: 
Leverantör, Östergötland, And, Sjöfågel

Betyg och verifierade omdömen från kunderDet finns ännu inga omdömen för denna leverantör.
Läs mer om omdömen