Nu finns HittaJakt på Instagram

Se livet bakom HittaJakt.se

 

Nimrod jaktklubb har som målsättning att erbjuda goda och utökade jaktmöjligheter till en grupp utvalda medlemmar/jägare. Medlemskapet i jaktklubben bygger på ett stort mått av delaktighet och långsiktigt engagemang i syfte att skapa ett och väl fungerande jaktlag och sammansvetsat kamratgäng.
Vi jagar på dryga 700 hektar på en ö (broförbindelse) mitt i Mälaren. Marken ligger mycket avskilt trots sitt centrala läge mitt i Mälardalen. Medlemskap i jaktklubben löper över ett jaktår med årsvis förlängning. I årsavgiften (16.000:-) ingår cirka 4-5 dagar klövviltjakt, två övernattningar i exklusivt boende med middagar, har- och rävjakt, möjligheter till pyrschjakt på vildsvin och rådjur med mera samt gemensamma aktiviteter under året som träningsskytte osv.
Intresseanmälan via e-post till adress nedan. Skriv några rader om dig själv och dina erfarenheter av jakt och natur. Vi söker i första hand relativt erfarna jägare till jaktklubben, men beaktar alla intresseanmälningar. Välkommen att höra av dig!

Pris: 
16000:- för ett års medlemskap
Epostadress: 
Kontaktuppgifter: 

Staffan Nilsson

Kategorier: 
Plats i jaktlag, And, Bäver, Älg, Dovhjort, Fasan, Grävling, Hare, Kråka, Rådjur, Räv, Vildsvin, Södermanland, Jakt sökes
Annonsnummer: 9422