Nu finns HittaJakt på Instagram

Se livet bakom HittaJakt.se

 

Om du har frågor, funderingar eller liknande är du varmt välkommen att kontakta oss.

Skicka då ett mail till anders@hittajakt.se

Telefon: 070 29 41 012

Om jag inte kan svarar skicka då ett mail så återkommer jag.

Om HittaJakt.se

Denna sida drivs av mig, Anders Uddenberg, med 100% fokus på att göra det enklare både för jägare att hitta jakt, och för er som erbjuder jakt. Det är helt gratis att annonsera, oavsett om du annonserar som privatperson eller som jaktföretag.

Mitt mål är att skapa den bästa jaktförmedlingstjänsten för att kunna sprida flest jaktmöjligheter till så många jägare som möjligt. Detta eftersom jag vet hur otroligt svårt det kan vara att hitta någonstans att jaga. Själv har jag börjat jaga på senare år, äger inte mark eller har massor med vänner som jagar. 

Varje gång någon av er hör av sig och tackar för hjälpen blir jag genuint glad. Hjälpa folk att hitta jakt är precis det jag vill göra! Av samma anledning tycker jag också att det är roligt om jag kan hjälpa er som driver jaktföretag att leva på jakten och uppfylla era drömmar. 

Jag har många bra idéer på hur HittaJakt ska utvecklas för att göra det enklare för er som söker jakt och för er som annonserar jakter. Om du har något förslag på hur HittaJakt.se kan bli ännu bättre tar jag tacksamt emot det.